Нощен клуб

Интериорът на клуба е проектиран с вкус и стил, целящ да впечатли своите посетители с усещане за комфорт и естетика.

За актуална информация, можете да следите и фен страницата ни във Фейсбук: facebook.com/DiamondClub.Kamengrad

Diamond Club /part of Magnito & Rococo/ – най-новото място за забавление към „Каменград” Хотел & СПА – гр. Панагюрище.
Diamond Club е правилното място да продължите своята вечер по приятен и непринуден начин. Заведението разполага с капацитет от 250+ седящи места, което го прави удобно място за провеждане на различни по вид вечерни събития.

Нощен клуб Diamond посреща своите гости в дните петък и събота с атрактивна и разнообразна музикална и шоу програма. Топ изпълнителите и най-добрите DJ и музиканти на България ще се погрижат да прекарате незабравима нощ в добро настроение – танцувайки в любимия си ритъм. Българска музика, поп, рок, диско хитове, пиано бар вечери и изпълнения на живо от топ музиканти са само част от това, което ще ви предложим.

Екип от обучени бармани и сервитьори ще ви съдейства да се насладите на любимите си песни с предпочитано питие и в комфортна атмосфера. В менюто на Diamond Club е включена прецизна селекция от алкохолни и безалкохолни напитки - качествени бели и червени вина, розе и шампанско, отлежало уиски, богат на аромати ликьор, екзотични коктейли и още много напитки, с гарантирано качество и за всеки вкус.