МЕНЮ

МЕНЮ

Заведения

Ресторант в хотел Каменград

Ресторант

Потопете се в изисканата атмосфера на нашия модерен ресторант. Ще се насладите на богато разнообразие от ястия, част от българската и европейската кухня. Нашите шеф-готвачи създават истински кулинарни шедьоври, за да ви отведат на вълнуващо пътешествие из света на вкусовете. Закуската и вечерята на блок маса са от 07:00 до 10:00 часа и съответно от 19:00 до 21:30 часа.

Лоби бар

Лоби барът ни е мястото, където можете да се отпуснете в удобно кресло и да се насладите на първокласно вино, уиски или просто освежаваща безалкохолна напитка.Той е на ваше разположение всеки ден от 08:00 до 21:00 часа.

Стилен лоби бар
Нощен клуб с елегантен дизайн

Нощен клуб

С капацитет от 250 души нощният клуб в Каменград Хотел & СПА е идеалното място за провеждане на частни събития и фирмени партита. Клубът предлага елегантен интериор, комфортни зони за отдих и бар с богат асортимент от напитки и коктейли, модерна аудио и визуална техника, които създават перфектната атмосфера за танци и забавление. Организирайте своето незабравимо събитие с помощта на нашия професионален екип, който е на разположение за всичко. Вие само трябва да направите предварителна заявка.